Valimizden Okulumuza Anlamlı Ziyaret

Valimiz Sn. Türker ÖKSÜZ, İl Jandarma Komutanlığı tarafından okul bölgelerinde alınan trafik güvenliğine yönelik tedbirler tapsamında okulumuzda yapılan uygulamaya katıldı.

Uygulama öncesinde okul bahçesinde öğrencilerle buluşan Sn. Valimiz, bir süre öğrencilerimizle sohbet etti.

Programın devamında taşıma kapsamında okula gelen öğrencilerimizi yolcu eden Sn. Valimiz, yaptıkların işin sorumluluğunu hatırlattığı servis şoförlerinden kurallara uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi. Son olarak Sn. Valimiz okul çıkışında öğrencilerimizle beraber yaya geçidini kullanarak, yapılan uygulamaya eşlik etti.

Okulumuzda yapılan bu uygulamaya katılımlarından dolayı Sn. Valimiz Türker ÖKSÜZ'e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Muhammed ÖZDEMİRCİ'ye ve katkıda bulunan bütün jandarma personeline teşekkür ederiz.

06-10-202306-10-202306-10-202306-10-202306-10-2023